Getuigen en mogelijke slachtoffers gezocht van bedreiging

donderdag 15 januari 2015

Drunen - De politie zoekt getuigen van een ernstige bedreiging die zaterdagochtend 10 januari 2015 plaatsvond in de buurt van een caf aan de Grotestraat in Drunen. Ook komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over een ander incident dat kort daarvoor plaatsvond in de buurt van het caf.

Rond 2.00 uur werd een portier vlakbij de zaak bedreigd door een man met eenmes, die kort daarvoor werd aangesproken op zijn gedrag. Het slachtoffer werdhierbij achterna gezeten en kon zich na een meterslange achtervolging inveiligheid brengen. Later hield de politie een verdachte aan voor deze ernstigebedreiging.

Ander incident

Kort voor het incident vond er een ander incident plaats in de buurt van hetcaf. Daarbij zouden twee vrouwen in een geparkeerde auto zijn lastiggevallendoor mogelijk dezelfde man. De vrouwen werd het wegrijden onmogelijk gemaakt,waarop twee mannen het tweetal te hulp schoot. De man vertrok vervolgens te voetin de richting van het Raadhuisplein. De mannen en vrouwen beschikken mogelijkover essentile informatie over de ernstige bedreiging die later plaatsvond. Depolitie sluit niet uit dat zij of andere personen het slachtoffer zijn gewordenvan bedreiging en komt graag met deze personen in contact.

Signalement

De aangehouden verdachte is een man van midden 20 die gebrekkig Nederlandsspreekt. Hij droeg op zaterdagochtend een lichte spijkerbroek en een zwarte,leren jas. De man heeft half lang, zwart haar en droeg zwarte schoenen. Getuigenof menen die meer weten over de incidenten worden verzocht contact op te nemenmet de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delwijnen | 112 alarmeringen Delwijnen | Goedkoop Tanken in Delwijnen | Supermarkten in Delwijnen | Weerbericht Delwijnen