Politie op zoek naar mogelijke autoinbreker

dinsdag 24 maart 2015

Zaltbommel - De politie is op zoek naar de eigenaar van een groene dames Gazellefiets met versnelling en zwarte fietstassen aan beide zijden. De fiets werd in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 maart gebruikt door een man die verdacht wordt van auto-inbraken in diverse delen van Zaltbommel.

In de wijken de Vergt en de Spellerwaard, maar ook in de Waluwe zijn in deeerste twee weken van maart ruim dertig auto?s opengebroken. Daarbij zijn denavigatiesystemen uit de auto weggenomen.

Er is bij de politie een gedeelte van het signalement van een mogelijke daderbekend. Ook zou hij zich verplaatsen op een fiets.

Die nacht werd er door diverse agenten op de fiets gesurveilleerd. Ondanks demist werd er op De Kantelen een man op een fiets gezien die zich verdachtgedroeg. Nadat n van de agenten de man had achterhaald, wist de onbekende mantoch te ontkomen. Zijn fiets liet hij achter.

Kenmerkenfiets: (klik op de foto voor een vergroting)

Het is de vraag of deze fiets van de man is of van iemand anders is die defiets mist. De politie wil graag in contact komen met mensen die de fietsherkennen en roept hen op contact op te nemen met het team Zaltbommel viatelefoonnummer 0900-8844.

2015137375

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delwijnen | 112 alarmeringen Delwijnen | Goedkoop Tanken in Delwijnen | Supermarkten in Delwijnen | Weerbericht Delwijnen