Overval woning Veen in Bureau Brabant

donderdag 30 april 2015

Veen - Het televisieprogramma Bureau Brabant besteedt maandagavond 4 mei aandacht aan de gewelddadige overval op een echtpaar in hun woning aan de Veense Put.

Op 25 september 2014 wordt rond 07.00 uur 's ochtends eenoverval gepleegd op een echtpaar in hun woning in de Veense Put. De man deshuizes staat op het punt om te vertrekken en opent de serredeur. Hij staat danoog in oog met een overvaller die direct een pistool op de man richt. Erontstaat een explosie van geweld waarbij zowel de man als de vrouw des huizesflinke vuistslagen van de overvallers krijgen. In alle tumult wordt er een schotgelost en dan houden na bijna 45 minuten de overvallers het voor gezien. Zelaten de slachtoffers zwaar gewond achter. Er werd slechts een klein geldbedragbuitgemaakt. Waarom werd er zo extreem veel geweld gebruikt? Wie waren dezeovervallers? Help ons deze afschuwelijke overval op te lossen.

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van BureauBrabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald totdinsdagmiddag 17.15 uur.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delwijnen | 112 alarmeringen Delwijnen | Goedkoop Tanken in Delwijnen | Supermarkten in Delwijnen | Weerbericht Delwijnen