Man zwaargewond bij steekincident

zondag 18 augustus 2013

Heusden gem Heusden - De politie onderzoekt een steekpartij waarbij een 30-jarige inwoner uit Heusden zwaargewond is geraakt en een 32-jarige vrouw uit Heusden lichtgewond.

Melding

Zondagmorgen om 1.35 uur kwam de melding binnen van een gewondeop de Herptseweg. Politie en ambulance spoedden zich naar de plaats van hetdelict waar ze het slachtoffer aantroffen met een steekwond in zijnbovenlichaam. Ook was er een 32-jarige vrouw uit Heusden gewond in haar gezicht..

Toedracht

De slachtoffers zouden kort daarvoor ruzie hebben gehad met een groepjemensen waarbij het 30 jarige slachtoffer in zijn rug was gestoken. Zijn vriendinwas tussenbeide gesprongen en had de boel gesust, daarbij was ze gewond geraaktaan haar gezicht. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd waar bleekdat de man levengevaarlijk gewond was en direct geopereerd moest worden. Hijligt nu in kritieke toestand op de intensive care. De groep waarmee ze ruziehadden gehad was weg.

Dader kan zich beter melden

De politie is direct een onderzoek gestart. Er is met speurhonden naar hetsteekwapen gezocht maar dat is nog niet aangetroffen. De identiteit van enkelemensen uit de groep is bekend. De politie roept de dader op zich te melden bijhet bureau. Getuigen of mensen die meer weten over deze steekpartij wordendringend verzocht te bellen met 0900-8844 of via twitter @politieobzo zich temelden

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delwijnen | 112 alarmeringen Delwijnen | Goedkoop Tanken in Delwijnen | Supermarkten in Delwijnen | Weerbericht Delwijnen